בברזיל, המונח "polpa de fruta" פירושו מחית פרי טהורה,
100 אחוזי פרי.

הפרי, הגדל בשמש הטרופית, נקטף עם הגיעו לבשלות אופטימלית, נשטף ומעובד לצורת מחית פרי תוך 36 שעות בלבד מרגע הקטיף.

מחית פרי האסאי היא ללא תוספת חומרים משמרים או תוספים
אחרים, והיא לא עוברת פיסטור. כך מתקבלת מחית פרי בעלת טעם אופטימלי, שמשתמרים בה הוויטמינים והמינרלים הטבעיים של הפרי. המוצר עבר את כל בדיקות תקן המזון הבריאותי של האיחוד האירופי, תוך הקפדה על סטנדרט הבריאות הבינלאומי במהלך המשלוח.

כמו כן, שיווק הפרי בצורת מחית מקל מאוד על הכנת מיצים טריים, שייקים וקוקטיילים;
די בהוספת מים, מיץ או נוזל-בסיס אחר.

מחית הפירות הקפואה עשירה יותר בוויטמינים מפירות המשווקים במרכולים, מכיוון שבמקרים רבים אלו נצרכים לאחר שנחו על המדף תקופה ארוכה.